W dniach 10-24.07.2021 r. na terenie Ośrodka Wypoczynkowego SUS w Mrzeżynie miał miejsce pierwszy z dwóch zaplanowanych w tym roku turnusów rehabilitacyjno-integracyjnych zorganizowanych przez nasze Stowarzyszenie. W turnusie wzięli udział weterani poszkodowani wraz z rodzinami oraz rodzice poległych żołnierzy. W trakcie pobytu uczestnicy skorzystali w bogatej oferty zabiegów rehabilitacyjnych, kontynuując żmudną i nieustającą walkę o powrót do zdrowia. Gry zespołowe, takie jak: siatkówka i boule, spacery z kijkami, aktywny wypoczynek nad brzegiem morza, korzystanie z gier planszowych, ping ponga czy bilarda w sali zabaw - to szereg przedsięwzięć, które dały wszystkim możliwość rehabilitacji przez sport oraz spędzenie aktywnie czasu z rodziną i znajomymi. Dopełnieniem tego intensywnego czasu były słoneczna pogoda i ciepłe morze - czyli dwa najbardziej pożądane wskaźniki udanego pobytu nad morzem. Wyrażamy wdzięczność i serdecznie dziękujemy całemu personelowi Ośrodka SUS za zaangażowanie i opiekę - dzięki Wam nasz wypoczynek i rehabilitacja były bardzo udane. Do zobaczenia za rok!