Ośrodek Rehabilitacyjny "RELAKS" znajduje się 150m od brzegu BAŁTYKU. Wybudowany 30 lat temu przez Spółdzielnie Inwalidów. Od początku jego istnienia założono, że będzie on służył ludziom niepełnosprawnym. Od chwili rozpoczęcia działalności organizowano tutaj turnusy rehabilitacyjne i inne.

Z naszego ośrodka w ciągu tych lat skorzystało tysiące niepełnosprawnych. Byli to pracownicy Spółdzielni Inwalidów, oraz osoby korzystające z dofinansowania z PFRON, oraz osoby pełnopłatne.
Ośrodek dysponuje bardzo dobrą bazą hotelową, gastronomiczną i zabiegową, znajdującą się w jednym kompleksie. Rejon w którym położony jest ośrodek gwarantuje tradycyjny wypoczynek na piaszczystych plażach Międzywodzia który można urozmaicić korzystając z okolicznych atrakcji: Woliński Park Narodowy, znany z pięknej przyrody, imponujących klifowych brzegów, rezerwatu żubrów; Kamień Pomorski słynący z zabytków i letnich koncertów organowych w Katedrze; pole golfowe w Kołczewie; znakowane szlaki piesze; dobre miejsca dla wędkarzy.

Zapewniamy dowóz do ośrodka ze stacji PKP Międzyzdroje. Samochód przystosowany do przewozu osób niepełnosprawnych (wózki inwalidzkie).
Przyjmujemy także osoby z dofinansowaniami z PFRON-u. Istnieje możliwość pobytu 7-dniowego.

Zniżki dla weteranów i weteranów - poszkodowanych

• 5% zniżki od ceny dla turnusów zbiorowych - dla weteranów i towarzyszącej rodzinie na podstawie legitymacji weterana
  • 10% zniżki od ceny dla turnusów zbiorowych - dla weteranów-poszkodowanych i towarzyszącej rodzinie na podstawie legitymacji weterana-poszkodowanego

UWAGA - zniżki obowiązują po dokonaniu rezerwacji z co najmniej 30-dniowym wyprzedzeniem