KJB S.C. - FACHOWOŚĆ i DOŚWIADCZENIE

Firma od 1993 zajmuje się sprzedażą i naprawą aut francuskich oraz Volvo. W ciągu wieloletniej działalności, dzięki konsekwentnej polityce nastawionej na pełne zaspokojenie potrzeb klienta zyskaliśmy silną i stabilną pozycję na naszym rynku. W zakresie doboru części współpracujemy tylko i wyłącznie z najlepszymi i wiarygodnymi dostawcami. W stałej ofercie posiadamy ponad 500 000 części. Na miejscu w sklepie znajdziecie Państwo ponad 10 000 pozycji asortymentowych - dostępnych od ręki.

foto2Firma jest całkowicie zinformatyzowana. Posiadamy szybki dostęp on-line do katalogów części producentów obsługiwanych przez nas marek samochodów. Nasi specjaliści tworzą wyszkolony zespół ludzi otwartych na Państwa potrzeby i zawsze służący fachową radą. Zapewniamy profesjonalną i kompleksową obsługę oraz szybką realizację dostaw własnym transportem. Do grona naszych klientów należy ponad 10 000 firm, instytucji i osób prywatnych nie tylko z województwa zachodniopomorskiego. Mamy nadzieję że i Państwo dołączycie do tego grona.....

Zajmuje się sprzedażą części oryginalnych i zamienników znanych producentów do takich marek auto jak: Peugeot, Citroen, Renault, Volvo:

Jest dystrybutorem części samochodowych: Valeo, SNR, SKF, TRW, Scantech

Ze względu na niską jakość nie oferujemy części anonimowych producentów, które często mimo rewelacyjnej ceny cechują się wysoką awaryjnością.

Na sprzedawane przez nas produkty udzielamy od 12-mscy do 3 lat gwarancji.

KJB Sprzedaż części samochodowych

ul. Tarczyńskiego 6
Tel. 91 484 58 12
e-mail: kjb@v.pl