Kolejny turnus rehabilitacyjno-integracyjny, dofinansowany przez Ministerstwo Obrony Narodowej i firmę Lockheed Martin. Tym razem aż dla 106 uczestników. Od lat wiemy, że nic tak nie leczy ran, jak wspólny czas, wymiana myśli, wzajemny szacunek i integracja. Turnus rehabilitacyjny to także walka o sprawność po ciężkich wypadkach na misjach. Najciężej ranni byli pod opieką naszej wolontariuszki Eweliny Jodkowskiej. W jedną z niedziel, w Trzebiatowskim Ośrodku Kultury odbyło się spotkanie z weteranami poszkodowanymi, gdzie dzięki życzliwości dyrekcji ośrodka zorganizowano wystawę prezentującą sylwetki weteranów poszkodowanych. Wielkim zaszczytem były odwiedziny rannych weteranów przez pana Roberta Orzyłowskiego - Lockheed Martin Director for Central and Eastern Europe. Wszyscy są zgodni w opinii, że taka forma wsparcia i rehabilitacji jest wysoce efektywna i będzie kontynuowana w kolejnych latach. Dziękujemy SUS TRAVEL Mrzeżyno za wspaniałe dwa turnusy rehabilitacyjno-integracyjne 2021! Do zobaczenia za rok.