Więcej informacji o zjeździe, będzie systematycznie pokazywanych dla wszystkich na stronach TYLKO DLA ZALOGOWANYCH - w zakładce   SPOŁECZNOŚĆ. Będą tam informacje o planie zjazdu, proponowanych zmianach w dokumentach Stowarzyszenia oraz inne dokumenty związane z dotychczasową działalnością Zarządu oraz planem Krajowego Zjazdu. Osoby jeszcze nie posiadające swojego konta, proszeni są o wysłanie na adres e-mailowy sekretarza, swoich podstawowych danych celem identyfikacji oraz założenia profilu.

Dalsze nowe informacje

Zjazd delegatów odbędzie się w dniu 14 stycznia 2012 roku w godzinach 9.00 - 17.00 w Dowództwie Wojsk Lądowych w Warszawie /cytadela/ ul. Dymińska 1. Dla żołnierzy zawodowych oraz pracowników wojska istnieje możliwość skierowania delegata na nasze wybory w ramach podróży służbowej z miejsca pracy /służby/. Dlatego też dla celów organizacyjnych oraz logistycznych /zamówienie odpowiedniej ilości posiłków, napojów, miejsc hotelowych/ prosimy wszystkich o potwierdzanie swojego przybycia do skarbnika Stowarzyszenia Marka Rzodkiewicza pod telefon nr 791 987 662 lub e-mail marekrzodkiewicz@wp.pl.

Szczegółowe informacje są już dostępne na stronie tylko dla zalogowanych oraz u każdego członka Zarządu.

Download this file (Opis_projektu_20150806_1_KS.docx)zalacznik1 [67 kB]