W dniach 27-30 czerwca 2015 r. odbędzie się I Centralny Zlot Weteranów Działań Poza Granicami Państwa - „BIESZCZADY 2015”.
Zlot poświęcony będzie pamięci poległego st. chor. Jana Kiepury. Organizatorami zlotu są: Centrum Weterana Działań Poza Granicami Państwa, Stowarzyszenie Rannych i Poszkodowanych w Misjach Poza Granicami Kraju oraz Stowarzyszenie Kombatantów Misji Pokojowych ONZ. Wsparcia przy organizacji Zlotu udzieli Dowódca 21 Brygady Strzelców Podhalańskich. Dla członków naszego Stowarzyszenia przewidziano 30 miejsc. Istnieje możliwość zapewnienia transportu z Warszawy do miejsca Zlotu. Zapisy członków Stowarzyszenia Rannych w terminie do 12 czerwca przyjmuje - Edward Zalewski, tel. 887 548 297.

weterani_bieszczady

Jednocześnie informujemy, że kolejnym przedsięwzięciem sportowo-rehabilitacyjnym będzie spływ kajakowy zaplanowany na pierwszą połowę sierpnia. Pierwszeństwo uczestnictwa w spływie kajakowym będą miały osoby, które nie wezmą udziału w rajdzie bieszczadzkim. Ponadto uczestnictwo w spływie kajakowym możliwe będzie jedynie w ramach czasu wolnego/urlopu. Planowany w drugiej połowie sierpnia kurs nurkowy, z przyczyn niezależnych od nas, nie jest możliwy do zrealizowania w tym roku kalendarzowym.

<< Program Rajdu Weteranów - pobierz >>