Wszyscy zakwalifikowani uczestnicy warsztatów zostali o tym fakcie powiadomieni telefonicznie przez koordynatora przedsięwzięcia. W przypadku dodatkowych pytań lub braku potwierdzenia o zakwalifikowaniu prosimy o kontakt telefoniczny pod nr 791-987-668.

Przyjazd i zakwaterowanie uczestników zaplanowano na niedzielę (19 lipca), przed godziną 17.00. Zakwaterowanie na terenie 23 WSzUR w pawilonie II (wejście schodami od ul. Królowej Jadwigi). Klucze od pokoju do odbioru w dyżurce pielęgniarek. O godzinie 19.00 w miejscu wskazanym przez personel 23 WSzUR (prawdopodobnie stołówka paw. II) odbędzie się spotkanie organizacyjne – obecność obowiązkowa.

Uczestników, którzy są weteranami, prosimy o zabranie ze sobą legitymacji weterana.

W razie zaistnienia zdarzenia losowego uniemożliwiającego udział w warsztatach prosimy o natychmiastowe powiadomienie koordynatora o tym fakcie.

Organizatorem przedsięwzięcia jest Stowarzyszenie Rannych i Poszkodowanych w Misjach Poza Granicami Kraju. Projekt współfinansowany ze środków Ministerstwa Obrony Narodowej.

warsztaty-baner mon 2