Na ostatnim posiedzeniu Zarządu Głównego Stowarzyszenia ustalono kalendarz turnusów rehabilitacyjnych oraz innych przedsięwzięć.

1. Warsztaty terapeutyczne „Razem Łatwiej” m. Wilkasy w terminie 25 czerwca - 02 lipca 2016 r. oraz m. Zebrzydowice w terminie 25 września - 02 października 2016 r.
  2. Turnusy rehabilitacyjne w m. Mrągowo w 2 terminach 11 - 24 lipca 2016 r. oraz 08 - 21 sierpnia 2016 r.
  3. Turnusy rehabilitacyjne w m. Zebrzydowice Śląskie w 2 terminach 04 - 17 lipca 2016 r. oraz 01 - 14 sierpnia 2016 r.
  4. Kurs nurkowy w terminie 14 - 24 sierpnia 2016 r.
  5. Spływ Kajakowy w terminie 25 - 31 lipca 2016 r.

Odbędą się również Zawody Strzeleckie wraz z Obchodami Dnia Weterana w terminie 28 - 29 maja 2016 r. oraz Rajd Bieszczady (termin zostanie ustalony).

Dodatkowe informacje będą na bieżąco przesyłane i uzupełniane na stronie oraz pocztą elektroniczną. Prosimy o rezerwowanie sobie terminów urlopów. Jednocześnie informuję, że termin 01 - 14 sierpnia Turnusu Rehabilitacyjnego w m. Zebrzydowice jest zarezerwowany głównie dla weteranów poszkodowanych z 12 BZ Szczecin i garnizonu z uwagi na dofinansowanie ze środków pozyskanych z balu charytatywnego.

Uwaga: Wszelkie przedsięwzięcia uzależnione są od pozyskania dofinansowania z MON oraz innych sponsorów.

Sekretarz Zarządu

st. kpr. Włodzimierz WYSOCKI